Over ons

Wie zijn wij?

foto alice

ANK arbeidsjuristen is gevestigd in Amsterdam, en werkt in heel Nederland. Oprichter is mr. Alice van der Niet, met ervaring in management en organisatie advies, en afgestudeerd op arbeidsrecht voor sporters.

ANK  bestaat uit een netwerk van zelfstandige juristen en advocaten die met en voor elkaar werken. Hiermee bundelen wij onze krachten op het gebied van arbeidsrecht.

De kern van het netwerk bestaat uit mr. Anita de Koning.  juriste met veel ervaring als HRM adviseur, en mr. Erik Koolen, zelfstandig en ervaren advocaat. Bovendien heeft ieder van ons een netwerk van andere zelfstandige juristen en advocaten.

Voordelen van de ons netwerk

Expertise

Ieder lid van het netwerk heeft een eigen expertise, zoals ontslagrecht, ambtenarenrecht of ondernemingsrecht.  Via ons netwerk krijgt u de jurist of advocaat die beschikt over de de kennis en ervaring die van toepassing is op uw specifieke situatie.

De meesten van ons hebben niet alleen juridische kennis maar ook ervaring in management of Human Resource Management. Hierdoor weten wij wat voor u belangrijk is. Het voordeel hiervan is dat wij met deze achtergrond een grotere invalshoek hebben dan alleen de juridische.

De volle aandacht voor uw zaak

Omdat wij de beschikking hebben over een flexibel aantal juristen en advocaten, kan uw zaak worden opgepakt door de jurist of advocaat die beschikt over de juiste expertise en voldoende tijd. Zo zal het niet gebeuren dat uw zaak tussen wal en schip valt.

Kostenbeperking

Een ander voordeel van de netwerkconstructie waarin wij werken is dat u niet meer betaalt dan noodzakelijk is. In de eerste instantie wordt gekeken in hoeverre uw zaak kan worden afgehandeld met advies van een expert op het betreffende gebied. Pas als het noodzakelijk is wordt er een advocaat ingezet. Als u hierover meer wilt weten kunt u kijken bij kosten.